Voita roulettessa

Casinolla pelattavassa ruletissa voittaminen ei edellytä mitään erityistä taikaa tai salaista järjestelmää. Kyseessä on hyvin pitkälti tuuriin pohjautuva peli, vaikka jotkut soveltavatkin siihen erilaisia pelillisiä strategioita. Mikäli olet siis etsinyt jotain salaista reseptiä voittoon, tulet luultavasti pettymään, sillä sitä rulettiin ei ole.

Amerikkalaisessa ruletissa on 38 numeroa, joka tarkoittaa sitä, että voittaminen on mahdollista yhdellä numerolla 38:sta. Toisin sanoen voittotodennäköisyys on 37:n suhde 1:een. Tietenkään tämä ei ole ainoa tapa voittaa ruletissa, sillä pelaaja voi veikata pelissä sekä väristä tai siitä, osuuko kuula parilliseen tai parittomaan numeroon. Eri panosvaihtoehdoilla on eri voittotodennäköisyydet, sekä tietenkin myös eri voittosummat.

Kuinka ruletissa sitten on mahdollista voittaa? Lyhyt vastaus tähän on se, että onni on valttia rulettipöydässä. Riittävä määrä tuuria johtaa siihen, että pelaaja selviytyy ruletista voittajana. Järkevä pelaaja osaa myös lopettaa silloin kun hän on vielä voiton päällä, eikä innostu pelaamaan vielä yhtä kierrosta ja sitten häviämään kaikkia voittojaan. Mitä enemmän tuuripeliä pelaa, sitä todennäköisemmin ajautuu jossain vaiheessa tappiolle. Tämä pitää kutinsa myös roulettessa.

Ruletti on kaikesta huolimatta upea ja koukuttava peli, jonka pelaaminen tuo aivan omanlaistaan jännitystä. Sitä ei kuitenkaan kannata kaavailla säännölliseksi leipätuloksi, sillä mikään matemaattinen formula ei siinä tehoa. Käytä pelaamiseen siis viihteeseen varattua rahaa ja kokeile kepillä jäätä. Voit hyvinkin voittaa!